Cuptorul trebuie pornit inainte de a incepe gatitul propriuzis. Rosiile se tin 2 - 3 minute in apa clocotita pentru a se curata de pielita mai usor, apoi se indeparteaza semintele si se toaca pulpa in cubulete egale. Urmatorul pas presupune amestecarea ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria bucataria internationala
Se porneste cuptorul chiar inainte sa te apuci de gatit. Se taie dovleceii in felii groase, rosiile in sferturi si sunca fasii, dupa care se incinge uleiul intr-o tava in care si se pun feliile de dovlecel, apoi se baga tava la cuptor unde este lasata ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria bucataria internationala
Se pun intr-un vas carnea de vita cu 500 ml de apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, trei linguri pudra de chilli, sare si piper. Acestea se lasa la foc foarte mic sa fiarba pana ce este fiarta bine carnea, dupa care se scoate pe o farfurie si se lasa ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria bucataria internationala
Pieptul de pui se taie in doua-trei bucati pentru a fierbe mai repede, se acopera cu apa in care se pun 1/2 lingurita sare, foi de dafin si piper boabe. Se lasa la fiert cca 30 minute. Dupa ce a fiert pieptul de pui acesta se scoate din supa si se taie ...
Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria bucataria internationala