Dupa ce este bine amestecata carnea tocata se pune la prajit intr-o tigaia incinsa, cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana se prajeste carnea apoi se adauga condimentele si se amesteca timp de trei minute. Se adauga 100 ml de apa ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria bucataria internationala
Se spala bine lintea si se pune la fiert cu curcuma, chilli, chimenul, frunzele de dafin, cardamom-ul, mustarul boabe si usturoiul. Se fierb la foc mic pana ce lintea este fiarta. Se scot frunzele de dafin. Se adauga sarea si piperul dupa gust si se mai ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria bucataria internationala
Se taie carnea in felii cat mai mici si cat mai subtiri dupa care se amesteca cu sosul de soia, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la macerat in frigider pentru o jumatate de ora. Se taie ceapa rondele subtiri, la fel si morcovul. Fasolea pastai ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria bucataria internationala