Retete culinare

bucataria internationala - pagina 4

Retete culinare: Risotto - reteta italiana

Risotto - reteta italiana


Pentru realizarea acestei retete trebuie tocata ceapa si usturoiul, se incinge uleiul si se prajeste salamul 3 - 5 minute, dupa care se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei spumiere. Se pune sparanghelul in tigaie si se prajeste 2 - 3 minute, dupa care ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria bucataria internationala

Retete culinare: Tartine cu mozzarella si sos de coacaze - reteta italiana

Tartine cu mozzarella si sos de coacaze - reteta italiana


Mozzarella se taie in felii subtiri, se indeparteaza coaja feliilor de paine si se fac sandvisuri din cate 2 felii de paine cu mozzarella. Odata realizate sandvisurile se taie in cubulete cu latura de aproximativ 4 cm, se preseaza, dupa care se tin un ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria bucataria internationala

Retete culinare: Pasta Primavera - reteta italiana

Pasta Primavera - reteta italiana


Se taie fasolea in jumatati si se fierbe, impreuna cu mazarea, circa 10 minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Untul si uleiul se incinge pentru a se calii morcovii timp de 2 minute, dupa care se pun dovleceii ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria bucataria internationala

Retete culinare: Gratin cu salam si legume - reteta italiana

Gratin cu salam si legume - reteta italiana


Se preincalzeste cuptorul cu aproximativ 20 de minute inainte de a coace, timp in care se curata morcovii si se taie felii subtiri si se taie fasolea si sparanghelul in bucati. Morcovii se fierb in apa cu sare timp de 5 minute dupa care se adauga restul ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria bucataria internationala

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct