Se taie fasolea in jumatati si se fierbe, impreuna cu mazarea, circa 10 minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Untul si uleiul se incinge pentru a se calii morcovii timp de 2 minute, dupa care se pun dovleceii ...
Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria bucataria internationala
Se preincalzeste cuptorul cu aproximativ 20 de minute inainte de a coace, timp in care se curata morcovii si se taie felii subtiri si se taie fasolea si sparanghelul in bucati. Morcovii se fierb in apa cu sare timp de 5 minute dupa care se adauga restul ...
Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria bucataria internationala
Se ininge o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se prajeste pancetta 2 - 3 minute, pana se rumeneste bine, apoi, cu ajutorul unei spumiere, se scoate pe o pe o farfurie. Se amesteca apoi faina cu sare si piper, si se da carnea prin faina. In etapa urmatoare ...
Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria bucataria internationala
Cuptorul trebuie pornit cu 10 minute inainte de a te apuca de gatit. Uleiul se incinge intr-o tigaie unde se caleste circa 5 minute carnea tocata de porc si ficatul care trebuie de asemenea, tocat marunt. Odata calite se adauga ceapa si usturoiul, iar ...
Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria bucataria internationala