Se spala si se portioneaza puiul in bucati potrivite, se curata ciupercile, dupa care se taie si se stropesc cu zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie. Ceapa tocata se caleste in ulei, dupa care se pune carnea pentru a se rumenii usor, apoi se adauga ...
Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria bucataria internationala
Pentru realizarea acestei retete trebuie tocata ceapa si usturoiul, se incinge uleiul si se prajeste salamul 3 - 5 minute, dupa care se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei spumiere. Se pune sparanghelul in tigaie si se prajeste 2 - 3 minute, dupa care ...
Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria bucataria internationala
Mozzarella se taie in felii subtiri, se indeparteaza coaja feliilor de paine si se fac sandvisuri din cate 2 felii de paine cu mozzarella. Odata realizate sandvisurile se taie in cubulete cu latura de aproximativ 4 cm, se preseaza, dupa care se tin un ...
Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria bucataria internationala
Se taie fasolea in jumatati si se fierbe, impreuna cu mazarea, circa 10 minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Untul si uleiul se incinge pentru a se calii morcovii timp de 2 minute, dupa care se pun dovleceii ...
Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria bucataria internationala