Pentru blat se dizolva in apa calduta o jumatate de lingurita de zahar, drojdia si sare dupa gust. Dupa ce sunt dizolvate se pune toata compozitia intr-un vas in care a fost pusa faina in prealabil si se framanta bine pana cand se obtine un aluat omogen. ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria pizza
Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 2-3 linguri de apa calda si o lingira de faina, dupa care se lasa 20 minute la cald, sa creasca. Se cerne faina pe o planseta, se face o adancitura in faina si se adauga sare, ulei, maiaua dospita ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria pizza
Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 2-3 linguri de apa calda si o lingurita de faina, dupa care se lasa 20 minute la cald, sa creasca. Se cerne faina pe o planseta, se face o adancitura in faina si se adauga sare, ulei, maiaua dospita ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria pizza