Se pune un vas pe foc domol in care se topesc cubuletele de ciocolata, zaharul si laptele. Dupa ce au fost incorporate bine se creste temperatura lasandu-se mixul sa dea in clocot. Dupa ce a clocotit bine se ia jos de pe foc si se adauga untul si praful ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria dulciuri si desert
Se separa ouale si se amesteca toate ingredientele mai putin migdalele si albusurile care se bat spuma si se adauga compozitiei dupa ce aceasta este bine omogenizata. Aluatul rezultat este modelat sub diverse forme ce se aseaza intr-o tava unsa in prealabil ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria dulciuri si desert
Se amesteaca bine faina, amidonul, ouale, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul pudra pana devine o compozite bine legata si omogena dupa care se adauta untul topit si se mai amesteca usor timp de 5 minute. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-o ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria dulciuri si desert
Se freaca untul pana capata un aspect spumos dupa care se separa ouale si se adauga treptat zaharul si galbenusurile. In continuare se adauga faina cernuta in prealabil si amestecata cu praful de copt, cu ciocolata maruntita si cu nucile razuite. Albusurile ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria dulciuri si desert