Se bat ouale intregi cu zaharul si cacao, cu mixerul. Se adauga faina, nucile taiate marunt cu cutitul (nu trecute prin masina) si coaja rasa de lamaie sau de portocala, dupa care se mai omogenizeaza bine comtinutul. Se unge cu unt tava, se presara faina ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria dulciuri si desert
Ouale si zaharul se bat sau se freaca cu mixerul sau cu telul timp de 5 minute. In timp ce acestea sunt batute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, laptele, praful de copt, romul si faina, pana cand aluatul primeste consistenta smantanii. Compozitia ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria dulciuri si desert
Se pune pe foc untul la topit. Incet se adauga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata maruntita, cacaoa si se amesteca foarte bine pana cand totul se topeste, iar compozitia devine omogena. Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, iar apoi se adauga frisca ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria dulciuri si desert
Se freaca untul cu zaharul pana cand totul devine o crema moale, iar zaharul este topit. Se adauga coaja de lamaie dupa care se adauga ouale, faina si praful de copt. Toata compozitia se amesteca foarte bine pana obtinem un amestec omogen Intr-o tava ...
Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria dulciuri si desert