Blatul se face ca la un pandispan, albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, uleiul, si la urma faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. In urma amestecului va rezulta un amestec care se toarna cu usurinta in tava tapetata ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria dulciuri si desert
Se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pana se inmoaie. Se trage deoparte si se pune zaharul, faina cernuta, cate putin. Si dupa ce s-a mai racorit se adauga ouale intregi, pe rand. Se freaca totul bine, se mai adauga ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria dulciuri si desert
Se bat ouale intregi cu zaharul si cacao, cu mixerul. Se adauga faina, nucile taiate marunt cu cutitul (nu trecute prin masina) si coaja rasa de lamaie sau de portocala, dupa care se mai omogenizeaza bine comtinutul. Se unge cu unt tava, se presara faina ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria dulciuri si desert
Ouale si zaharul se bat sau se freaca cu mixerul sau cu telul timp de 5 minute. In timp ce acestea sunt batute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, laptele, praful de copt, romul si faina, pana cand aluatul primeste consistenta smantanii. Compozitia ...
Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria dulciuri si desert