Se unge tava cu putin ulei si se tapeteaza cu folie de nailon. Se freaca crema mascarpone impreuna cu zaharul pudra, cernut in prealabil timp de 5 minute dupa care se adauga 2 linguri de cafea si se amesteca din nou. Se bate frisca cu o lingura de lichior ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 9 din categoria dulciuri si desert
In prima etapa faina este adaugata intr-un vas si se face o gaura mica in mijlocul fainii, se pune drojdia in aceasta gaura si apoi se toarna laptele caldut, dupa care se framanta bine cu mana pana cand drojdia, laptele si faina sunt bine omogenizate. ...
Retete culinare: Reteta numarul 10 din categoria dulciuri si desert
Pune stafidele intr-un castronel impreuna cu coaja de lamaie si scortisoara. Toarna peste ele vinul Marsala si lasa-le cel putin o ora, cand s-au umflat, scoate stafidele din vin si arunca coaja de lamaie. De amesteca galbenusurile, zaharul, vinul Marsala ...
Retete culinare: Reteta numarul 11 din categoria dulciuri si desert
Tapeteaza o forma de chec cu folie de nailon si las-o la congelator sa se raceasca. Topeste 100 gr. de ciocolata la bain-marie, amestecand continuu, apoi lasa amestecul sa se raceasca. Pune crema de vanilie intr-un castron si incorporeaza in ea frisca ...
Retete culinare: Reteta numarul 12 din categoria dulciuri si desert