Intr-un vas se cerne faina, in mijloc se face un loc mic in care se pune untura rece, oul si drojdia care in prealabil a fost inmuiata in lapte imreuna cu zaharul, sarea si romul. Se framanta acest aluat foarte bine, dupa care se se lasa sa creasca intr-un ...
Retete culinare: Reteta numarul 21 din categoria dulciuri si desert
Se spala orezul si se pune la fiert. Intr-o alta cratita se pune la fiert laptele cu zaharul vanilinat. Dupa ce laptele este fiert se adauga zarul si sarea, dupa gust si se amesteca cu orezul fiert lasand sa fiarba pana cand orezul se leaga. Se serveste ...
Retete culinare: Reteta numarul 22 din categoria dulciuri si desert
Se curata merele, se taie felii si se inabusa intr-o cratita cu putin unt si zahar, dupa gust. Nu se tin mult pentru a nu scadea prea mult. Cojile spalate se pun la fiert si se strecoara zeama. Se ia o ceasca de orez care se pune la fiert in in zeama ...
Retete culinare: Reteta numarul 23 din categoria dulciuri si desert