Se pun cartofii si 5 oua la fiert. Dup ace fierb atat ouale cat si cartofii, acestia se curate si se taie in felii rotunde. Intr-o tava se pune un strat de cartofi, unul de oua si se razaleste cascavalul si tot asa pana se umple oala. Straturile trebuie ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria garnituri
Se fierbe orezul, intre timp se taie ceapa si patrunjelul. Se pune ceapa la calit, cand ceapa este sticloasa se adauga boiaua, delikatul si patrunjelul. Se mai lasa pe foc pret de 2-3 minute, dupa care se trage deoparte si se adauga orezul fiert si scurs ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria garnituri
Se fierb cartofii. Se decojesc si apoi se razalesc. Se taie ceapa si ardeiul marunt si se pun la calit, cand ceapa i-a o culoare aurie, se adauga o lingurita de boia, delikat, sare, piper, dupa gust si imediat se pun cartofii razaliti. se amesteca bine, ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria garnituri