Se bate bine carnea astfel incat sa rezulte felii de circa 5 milimetri grosime pe care le vei da cu sare, piper si zeama de lamaie. Dupa ce carnea este bine batuta se pune o frunza de salvie in centrul fiecarei felii de carne, apoi o felie de prosciutto, ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria carne de vita
Ceapa trebuie taiata marunt si calita in ulei, dupa care se pune in vas carnea de vita. Se adauga Delikat, dupa gust si se toarna putina apa, dupa care se acopera cu un capac si se baga totul la cuptor, la foc mic. Intre timp se taie varza si ardeiul ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria carne de vita
Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa fie o felie de aproximativ 2 cm, dupa care se bate cu tocatorul. Ciupercile si sunca se taie in felii subtiri; ceapa se taie marunt, iar cascavalul se da prin razatoare dupa care toate acestea se amesteca, adaugandu-se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria carne de vita