1 kg. muschi de vitel
250 gr ciuperci
250 gr. sunculita
3 oua
100 ml. smantana
200 gr. cascaval
1 ceapa
verdeata, sare, piper, condimente
ulei
punga pentru copt la cuptor
Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa fie o felie de aproximativ 2 cm, dupa care se bate cu tocatorul. Ciupercile si sunca se taie in felii subtiri; ceapa se taie marunt, iar cascavalul se da prin razatoare dupa care toate acestea se amesteca, adaugandu-se si ouale, samantana, verdeata, condimentele, sarea dupa gust. Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta compozitia, dupa care se ruleaza si se leaga cu ata speciala de bucatarie. Rulada se puna in punga pentru copt si apoi intr-un vas de sticla si se da la cuptor timp de o ora. Dupa acest timp se scoata rulada din punga si se mai lasa asa la cuptor pret de 5-10 minute pentru a se rumenii.
Reteta culinara: din categoria carne de vita