Pentru blat se bat spuma, ouale cu zaharul, se adauga uleiul, praful de cacao, faina si praful de copt. Se coace in cuptorul bine incins, la foc potrivit.
Glazura se face dintr-un un plic budinca de vanilie care se prepara conform instructiunilor numai ...
Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria dulciuri si desert
Albusurile se bat spuma. Incet se adauga zaharul, pana ce spuma se intareste. Se amesteca nuca macinata, cacaoa, faina si praful de copt. Dupa ce albusurile s-au intarit se adauga amestecul de mai sus. Impartim compozitia in trei foi si se dau la cuptor ...
Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria dulciuri si desert
Se face o coca potrivit de vartoasa si se imparte in doua parti egale. Una din ele se framanta cu 3 linguri de cacao. Atat coca alba cat si cea cu cacao se pun la congelator pentru 2-3 ore, pana cand se intaresc. Se amesteca toate branza de vaci cu zaharul ...
Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria dulciuri si desert
Se amesteca untul cu laptele praf si cacao, pana se formeaza o pasta omogena. Din zahar si apa se fierbe un sirop, care dupa ce se raceste putin, se toarna incetul cu incetul peste pasta. Daca se doreste se pot pune in compozitie alune, nuci, stafide. ...
Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria dulciuri si desert