Se amesteaca bine faina, amidonul, ouale, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul pudra pana devine o compozite bine legata si omogena dupa care se adauta untul topit si se mai amesteca usor timp de 5 minute. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-o ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria dulciuri si desert
Se freaca untul pana capata un aspect spumos dupa care se separa ouale si se adauga treptat zaharul si galbenusurile. In continuare se adauga faina cernuta in prealabil si amestecata cu praful de copt, cu ciocolata maruntita si cu nucile razuite. Albusurile ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria dulciuri si desert
Se cerne faina intr-un vas, iar deasupra se presara 1 plic de zahar vanilat, migdalele razuite si cele 50 de grame de zahar normal. Se amesteca usor si se adauga incet untul rece taiat bucatele. Din aluatul rezultat se formeaza role de grosimea unui creion ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria dulciuri si desert
Se separa albusurile de galbenusuri la 6 oua si se bat albusurile cu sare si 150 grame de zahar, dupa care se freaca galbenusurile cu ulei, cu 35 de mililitri de apa si cu 25 de grame de cacao si se omogenizeaza in bezea. Faina si praful de copt se cerne ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria dulciuri si desert