Se cerne faina intr-un vas, iar deasupra se presara 1 plic de zahar vanilat, migdalele razuite si cele 50 de grame de zahar normal. Se amesteca usor si se adauga incet untul rece taiat bucatele. Din aluatul rezultat se formeaza role de grosimea unui creion ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria dulciuri si desert
Se separa albusurile de galbenusuri la 6 oua si se bat albusurile cu sare si 150 grame de zahar, dupa care se freaca galbenusurile cu ulei, cu 35 de mililitri de apa si cu 25 de grame de cacao si se omogenizeaza in bezea. Faina si praful de copt se cerne ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria dulciuri si desert
Se unge tava cu putin ulei si se tapeteaza cu folie de nailon. Se freaca crema mascarpone impreuna cu zaharul pudra, cernut in prealabil timp de 5 minute dupa care se adauga 2 linguri de cafea si se amesteca din nou. Se bate frisca cu o lingura de lichior ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria dulciuri si desert
In prima etapa faina este adaugata intr-un vas si se face o gaura mica in mijlocul fainii, se pune drojdia in aceasta gaura si apoi se toarna laptele caldut, dupa care se framanta bine cu mana pana cand drojdia, laptele si faina sunt bine omogenizate. ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria dulciuri si desert