Se pun intr-un vas carnea de vita cu 500 ml de apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, trei linguri pudra de chilli, sare si piper. Acestea se lasa la foc foarte mic sa fiarba pana ce este fiarta bine carnea, dupa care se scoate pe o farfurie si se lasa ...
Retete culinare: Reteta numarul 21 din categoria bucataria internationala
Pieptul de pui se taie in doua-trei bucati pentru a fierbe mai repede, se acopera cu apa in care se pun 1/2 lingurita sare, foi de dafin si piper boabe. Se lasa la fiert cca 30 minute. Dupa ce a fiert pieptul de pui acesta se scoate din supa si se taie ...
Retete culinare: Reteta numarul 22 din categoria bucataria internationala
Dupa ce este bine amestecata carnea tocata se pune la prajit intr-o tigaia incinsa, cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana se prajeste carnea apoi se adauga condimentele si se amesteca timp de trei minute. Se adauga 100 ml de apa ...
Retete culinare: Reteta numarul 23 din categoria bucataria internationala
Se spala bine lintea si se pune la fiert cu curcuma, chilli, chimenul, frunzele de dafin, cardamom-ul, mustarul boabe si usturoiul. Se fierb la foc mic pana ce lintea este fiarta. Se scot frunzele de dafin. Se adauga sarea si piperul dupa gust si se mai ...
Retete culinare: Reteta numarul 24 din categoria bucataria internationala