Retete culinare

Tagliatelle cu creveti si ananas - reteta italiana

Retete culinare: Tagliatelle cu creveti si ananas - reteta italiana

Tagliatelle cu creveti si ananas - reteta italiana



Ingrediente reteta:


  1. 250 gr. tagliatelle

  2. 200 gr. creveti decorticati si decojiti

  3. 400 gr. ananas taiat felii subtiri

  4. 2 catei de usturoi, tocati marunt

  5. 2 linguri de ulei

  6. o legatura de patrunjel tocat

  7. sare si piper negru macinat



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Se fierb tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la scurs. Separat intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc mediu, se adauga usturoiul maruntit si se soteaza pentru un minut, pana devine usor auriu, moment in care se adauga ananasul taiat bucatele si se soteaza pana se inmoaie, dupa care se adauga crevetii si amestecandu-se usor timp de 2 -3 minute. Se adauga tagliatellele, sare si piper dupa gust omogenizandu-se bine toate ingredientele. Tagliatelle cu creveti si ananas se servesc imediat, presarate cu patrunjel tocat. Pentru un plus de savoare, se pot adauga in tigaie si o lingurita de sos de soia sau un strop de vin alb. Daca se doreste ca pastele sa fie mai cremoase, pot fi adaugate la final 1 - 2 linguri de smantana sau iaurt gras.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct