Se curata cartofii, se spala, se taie si se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt. Odata fierti cartofii se scot si se fac pilaf dupa care se trece pasta obtinuta prin sita. La final se adauga laptele fiert si se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 9 din categoria bucataria internationala
Se spala si se portioneaza puiul in bucati potrivite, se curata ciupercile, dupa care se taie si se stropesc cu zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie. Ceapa tocata se caleste in ulei, dupa care se pune carnea pentru a se rumenii usor, apoi se adauga ...
Retete culinare: Reteta numarul 10 din categoria bucataria internationala
Pentru realizarea acestei retete trebuie tocata ceapa si usturoiul, se incinge uleiul si se prajeste salamul 3 - 5 minute, dupa care se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei spumiere. Se pune sparanghelul in tigaie si se prajeste 2 - 3 minute, dupa care ...
Retete culinare: Reteta numarul 11 din categoria bucataria internationala
Mozzarella se taie in felii subtiri, se indeparteaza coaja feliilor de paine si se fac sandvisuri din cate 2 felii de paine cu mozzarella. Odata realizate sandvisurile se taie in cubulete cu latura de aproximativ 4 cm, se preseaza, dupa care se tin un ...
Retete culinare: Reteta numarul 12 din categoria bucataria internationala