Se spala bamele, se taie coditele, se oparesc in bors clocotit sau in otet indoit in apa, dupa care se scurg si se prajesc in ulei impreuna cu ardeiul gras, taiat subtire. Separat se caleste ceapa, se stinge cu apa, se trece prin sita si se pune peste ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 9 din categoria bucataria internationala
Se spala si se taie in bucati carnea de vita, dupa care se pune la fiert in apa rece. Dupa primele clocote, se aduna spuma de la suprafata si se pune ceapa, morcovul, telina si patrunjelul toate intregi curatate si spalate in prealabil. Dupa ce s-a fiert, ...
Retete culinare: Reteta numarul 10 din categoria bucataria internationala
Se pune la foc supa concentrata de legume si cand da in clocot se adauga orezul care a fost inainte bine spalat si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. La final se bat ouale ca pentru omleta si se adauga in supa dupa ce orezul este fiert, turnadu-se ...
Retete culinare: Reteta numarul 11 din categoria bucataria internationala
Se curata cartofii, se spala, se taie si se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt. Odata fierti cartofii se scot si se fac pilaf dupa care se trece pasta obtinuta prin sita. La final se adauga laptele fiert si se ...
Retete culinare: Reteta numarul 12 din categoria bucataria internationala