Retete culinare

Supa deasa de cartofi - reteta greceasca

Retete culinare: Supa deasa de cartofi - reteta greceasca

Supa deasa de cartofi - reteta greceasca



Ingrediente reteta:


  1. 500 gr. cartofi

  2. o ceapa

  3. un praz

  4. jumatate de litru de lapte

  5. o lamaie

  6. crutoane (paine alba)

  7. 100 gr. smantana

  8. sare



Timp de preparare: o ora si 20 de minute


Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie si se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt. Odata fierti cartofii se scot si se fac pilaf dupa care se trece pasta obtinuta prin sita. La final se adauga laptele fiert si se stoarce lamaia, iar dupa ce se raceste se drege cu smintina si sare dupa gust. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de paine alba si se rumenesc in cuptor.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct