Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga verdeturi de tot felul tocate marunt si cand totul este bine fiert, se toarna borsul fiert separat. Se potriveste de sare....
Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa tocata cu o lingura de ulei, se pune faina dupa care se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In ...
Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se pun la fiert intr-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. ...
Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote, se schimba apa cu alta apa tot fierbinte. Se adauga un morcov, un patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria supe, borsuri sau ciorbe