Se curata si se taie in doua pieptul de pui dupa care se pune la fiert doar in apa cu sare. Dupa ce incepe sa clocoteascase curata spuma, se pune ceapa intreaga si radacinoasele ce sunt curatate si taiate in bucati mari. Dupa ce au fiert atat carnea cat ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Pentru inceput se calesc in ulei ceapa si morcovul taiate marunt, dupa care se adauga bucatelele de carne si se pune apa, lasandu-se sa fiarba bine. Pe cand este aproape gata de fiert se adauga ardeiul tocat si se mai lasa cateva clocote. Separat in alt ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se fierbe bine puiul in apa cu sare, iar legumele se calesc in doua linguri de ulei, care odata inabusite se adauga peste pui si se lasa la fiert. Cand sunt fierte toate, se bate separat galbenusul cu smantana, se ia un polonic sau doua din supa calda ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se incinge cuptorul inainte de gatirea propriuzisa, dupa care se incinge uleiul impreuna cu 25 gr. unt unde se caleste ceapa timp de 4-5 minute, dupa care se adauga sunca taiata bucatele si dupa inca un minut, se pune orezul, supa, mazarea, sarea si piperul ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria supe, borsuri sau ciorbe