Retete culinare

supe, borsuri sau ciorbe - pagina 5

Retete culinare: Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi


Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si verdeata multa, marar, patrunjel, cozi de ceapa verde, leustean, toate ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de cartofi si sfecla

Ciorba de cartofi si sfecla


Se curata sfecla, se taie ca taiteii si se fierbe intr-o oala cu un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand sfecla este aproape fiarta, se adauga cartofii curatiti si taiati subtiri, verdeata, sare. Cand zarzavatul incepe sa se moaie, se pune borsul ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde


Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o ceapa taiata marunt si carnea taiata cubulete. Se adauga fasolea taiata in bucati, verdeata, cozi de ceapa verde, un ardei gras, toate taiate marunt, si rosiile curatate de seminte. ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei


Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct