Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, la foc mic. Se dezoseaza pestele. Separat, capetele si oasele ramase se pun la fiert in 2 litri apa cu sare. Dupa ce a fiert cateva minute, se strecoara totul peste zarzavat, lasand ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 9 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna. Se fierb intr-o oala cu apa, un morcov, patrunjel, marar si o ceapa. Se aleg buretii sa nu fie viermanosi, se taie in doua sau mai marunt si ...
Retete culinare: Reteta numarul 10 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se acreste compozitia cu zeama de varza si se adauga apa dupa gust. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite. Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, ...
Retete culinare: Reteta numarul 11 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se spala si se curata morcovii dupa care se taie rondele si se pun la fiert in apa si sare. Dupa ce s-au fiert se piseaza bine cu o furculita si se amesteca cu apa unde se adauga usturoiul pisat, chimenul, sarea si piperul, zeama de la lamaie si uleiul. ...
Retete culinare: Reteta numarul 12 din categoria supe, borsuri sau ciorbe