Pentru inceput se preincalzeste cuptorul la 200 °C, dupa care se amesteca urmatoarele ingrediente: sare, piper, faina si boia de ardei dulce. Odata omogenizat amestecul se da prin el fiecare pulpa si se pun intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria carne de pasare
Se pun la fiert doi litri de apa in care se fierbe pieptul de pui la temperatura medie, luandu-se spuma de pe zeama ori de cate ori este nevoie. Dupa ce zeama nu mai produce spuma, se adauga legumele taiate cubulete si se mai lasa la fiert inca 25 de ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria carne de pasare
Cuptorul trebuie pornit cu 15 minute inainte de a coace. Pastele trebuie fierte in apa cu sare timp de 7-9 minute dupa care se lasata sa se scurga. Intre timp se topeste untul intr-o tigaie si se prajeste 2-3 minute baconul tocat cubulete, dupa care se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria carne de pasare
Se lasa rata eviscerata sa ajunga la temperatura camerei, dupa care se pune sare, piper, scortisoara si se umple cu cele doua portocale curatate. Odata umpluta rata se da la cuptor timp de doua ore la o temperatura de 160°C. Din cand in cand se mai ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria carne de pasare