4 pulpe de pui intregi
boabe piper
boabe coriandru
sare,piper macinat,busuioc
1 pahar vin alb
cateva fire de patrunjel verde
usturoi tocat marunt
o lingura pasta de ardei
ulei
Pulpele de pui se spala bine, se ung cu ulei si condimente (sare,piper macinat, busuioc), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei. Se adauga boabele de coriandru si boabele de piper si se toarna jumatate din cantitatea de vin si se introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil timp de 10-15 minute. Cand pulpele de pui au inceput sa se rumeneasca se adauga usturoiul tocat marunt, o lingura cu pasta de ardei si vinul ramas. Se mai lasa la cuptor pana se rumenesc frumos,iar la final se adauga patrunjelul tocat marunt. Pulpele de pui astfel preparate ies fragede in interior si crocante la suprafata.
Reteta culinara: din categoria carne de pasare