Se spala toate legumele, se curata, iar apoi se razalesc prin razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei, dupa care se adauga apa si sarea si se lasa la fiert. Pe cand sunt gata fierte se adauga pasta de ardei si taieteii si se lasa sa fiarba. Pe ...
Retete culinare: Reteta numarul 41 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se pune la foc mic, intr-o oala descoperita, carnea si o bucata buna de os. Ca sa fie supa mai gustoasa, se pune cu apa rece la foc, daca tinem insa sa fie rasolul mai bun, se pune cu apa fierbinte. Si intr-un fel si altul, se pune oala pe foc potrivit, ...
Retete culinare: Reteta numarul 42 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Carnea se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce apare spuma se lasa la fiert la foc mic timp de o ora. Se adauga morcovii, albitura, telina si se fierbe in continuare. Cand sunt bine fierte, atat zarzavatul cat si carnea se scot din oala si se pun in ...
Retete culinare: Reteta numarul 43 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat. Se sareaza. Se fierbe mai mult decat orezul cu lapte obisnuit. Se ia de pe foc si se adauga oul. Cand s-a racit bine, se ia cu lingurita din pasta si se fac mici cocolosi ...
Retete culinare: Reteta numarul 44 din categoria supe, borsuri sau ciorbe