Retete culinare

Supa de pui cu galuste

Retete culinare: Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste



Ingrediente reteta:


  1. 500 gr. tacamuri de pasare

  2. o radacina de pastarnac

  3. o radacina mica de telina

  4. un morcov

  5. o ceapa

  6. 2 foai de dafin

  7. o legatura patrunjel

  8. 2 oua

  9. 7 linguri de gris

  10. o lingura de ulei

  11. piper

  12. sare



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Pentru inceput se fierb tacamurile timp de 20 de minute, pana ce apare spuma in oala. Se scoate spuma si se pun la fiert alaturi de tacamuri legumele curatate si tocate bucati mari, patrunjelul si frunzele de dafin. Se lasa la fiert pana cand legumele si carnea sunt patrunse bine. Cat timp fierb tcamurile se bat ouale cu ulei si sare pana ce ce compozitia devine pufoasa, moment in care se adauga grisul incet, pana ce amestecul devine consistent. In urmatoarea etapa se fac galustele, se pun in supa si se fierbe totul timp de 5 - 10 minute supa, la foc mic, dupa care se ia jos de pe foc. La final se adauga sare, si piper dupa gust si deasupra se pune putin patrunjel tocat.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct