Se toaca de trei ori carnea si seul, dupa care se zbrobeste usturoiul amestecat cu o lingurita rasa de sare si se adauga 200 ml apa calduta, dupa care se omogenizeaza bine si se pune peste carne, unde se adauga si bicarbonatul. In timp ce se framanta ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria mezeluri de casa
Aceasta reteta era folosita pentru prepararea micilor la Carul cu bere in anul 1920 despre care se spunea ca: "... nu era orice dugheana condusa de nestiutori, ci de catre bucatari scoliti prin strainataturi". Reteta acelor vremuri era urmatoarea: "Se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria mezeluri de casa
Pentru aceasta reteta poate fi folosit atat amestecul de carne de porc cu vita sau cel de carne de porc si oaie in cantitati egale la care se adauga 200 de grame de seu de vita sau de oaie sau slanina de porc, insa este recomandat seul. Se macina toata ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria mezeluri de casa
Carnea trebuie tocata prin sita cea mai mica dupa care se amesteca cu sarea si bicarbonatul, se framanta bine si se lasa la frigider 5 ore acoperita. Dupa care se adauga condimentele si se framanta in timp ce se adauga berea sau supa de oase omogenizandu-se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria mezeluri de casa