Se macina carnea de doua ori dupa care se adauga cimbrul, piperul, bicarbonatul, sarea si usturoiul pisat si se amesteca pana cand acestea sunt complet omogenizate, dupa care se adauga incet supa obtinuta din jumatatea de cub de Maggi si apa calda amestecandu-se ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 9 din categoria mezeluri de casa
Se da carnea prin masina de tocat si se fierbe o zeama de oase de vita cu maduva cateva ore, dupa care se framanta carnea tocata cu zeama timp de o ora si se adauga condimentele si sucul de lamaie, insa fara a se pune usturoiul. Dupa ce este omogenizata ...
Retete culinare: Reteta numarul 10 din categoria mezeluri de casa
Se da carnea prin masina de tocat si se fierbe o zeama de oase de oaie cu maduva cateva ore, dupa care se framanta carnea tocata cu zeama timp de o ora si se adauga condimentele. Dupa ce este omogenizata bine se pune 24 de ore la frigider si apoi se framanta ...
Retete culinare: Reteta numarul 11 din categoria mezeluri de casa
Se macina toata carnea de doua ori, se pune intr-un bol si se framanta cu sare, condimente si cu bicarbonatul ce a fost stins inainte cu zeama de lamaie. Dupa ce sunt inglobate condimentele se adauga zeama de oase si se framanta aproximativ o jumatate ...
Retete culinare: Reteta numarul 12 din categoria mezeluri de casa