Retete culinare

Mici de porc

Retete culinare: Mici de porc

Mici de porc



Ingrediente reteta:


  1. 1 kg. spata de porc

  2. ½ lingurita bicarbonat

  3. 1 lingurita boia

  4. 1 lingurita piper

  5. 1 jumatate de lingurita cimbru

  6. 2 lingurite sare

  7. 500 mililitri de apa minerala

  8. bere sau supa de oase



Timp de preparare: o ora si 40 de minute


Mod de preparare:

Carnea trebuie tocata prin sita cea mai mica dupa care se amesteca cu sarea si bicarbonatul, se framanta bine si se lasa la frigider 5 ore acoperita. Dupa care se adauga condimentele si se framanta in timp ce se adauga berea sau supa de oase omogenizandu-se bine timp de 45 de minute dupa care se pune din nou la frigider pana a doua zi cand se mai framanta usor si se formeaza mititeii dupa care pot fi prajiti.

Reteta culinara: din categoria mezeluri de casa





Bijuteria de lux Papillon Construct