Rețete culinare - noi

aperitive și gustări - începe mesele cu savoare și stil

Rețete culinare: Rosii coapte umplute cu salata si ridichi



Cuptorul trebuie incins cu aproximativ 20 de minute inainte de a fi folosit. Se unge o tava de copt cu uleiul de masline, se taie capacele rosiilor, pentru a fi extrasa toata pulpa ce se marunteste bine. In rosiile golite se presara un varf de cutit de ...

Detalii rețetă

Rețete culinare noi: Rețeta numărul 5 din categoria aperitive și gustări

Rețete culinare: Cartofi cu oregano



Se pune in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate marunt, dupa care se adauga sunca si ciupercile taiate cubulete si se calesc in continuare pana scade zeama. Se ia jos de pe foc si se pune sare si piper, dupa gust. Pentru prepararea propriuzisa a acestetei ...

Detalii rețetă

Rețete culinare noi: Rețeta numărul 6 din categoria aperitive și gustări

Rețete culinare: Placinte cu sunca si cascaval



Pentru inceput se amesteca bine intr-un vas chefirul, sarea, zaharul si bicarbonatul de sodiu, dupa care se adauga compozitiei cascavalul ras si faina. Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat omogen si bine legat. Dupa ce se lasa aluatul ...

Detalii rețetă

Rețete culinare noi: Rețeta numărul 7 din categoria aperitive și gustări

1

2 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct