Cuptorul trebuie pornit cu 15 minute inainte de a coace. Se dizolva drojdia in putina apa calda si se lasa asa 10 minute, dupa care se amesteca cu faina cernuta, cu uleiul de masline si cu putina sare. Aluatul rezultat trebuie framantat pe o suprafata ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria legume si lacto-vegetariene
Uleiul se incinge intr-o cratita unde se va cali ceapa timp de 5 minute, la foc mic, dupa care se adauga usturoiul si ardeiul iute tocat si se lasa totul pe foc inca 5 minute, dupa care se pune vinul, rosiile scurse si tocate si coaja de lamaie. Dupa ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria legume si lacto-vegetariene
Se spala morcovii, cartofii si telina, iar apoi se pun la fiert cu putina sare. Intre timp, se curata ceapa si se caleste in putin ulei. Se curata cartofii de coaja si impreuna cu celelalte legume se dau prin masina de tocat carne, dupa care se amesteca ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria legume si lacto-vegetariene
Ciupercile, dupa ce sunt spalate si curatate, sunt taiate cubulete. Se taie ceapa si ardeiul marunt si se pun la calit. Atunci cand ceapa capata o culoare sticloasa se adauga o lingurita de boia dupa care se pun ciupercile taiate. Se mai adauga apa, 1/4 ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria legume si lacto-vegetariene