1 kg. ciuperci Champignon
10 linguri de smantana
o legatura de ceapa verde
o ceapa uscata
o legatura de usturoi verde
o legatura de patrunjel
o legatura de marar
3 oua fierte
5 oua crude
250 gr. cascaval
o lingura unt
5 linguri de ulei de masline
sare
piper
Ciupercile se curata si se spala dupa care se taie cubulete si se calesc in doua linguri de ulei de masline, pana scade apa lasata de ciuperci, dupa care se toaca marunt si se calesc sepatrat ceapa verde, ceapa uscata si usturoiul in restul de de ulei ramas. Odata calite toate se pun intr-un vas peste care se adauga verdeata spalata bine si toacata marunt, se rade cascavalul pe razatoarea mare, se bat 3 oua cu 7 linguri de smantana, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine. Se unge o tava ingusta cu unt, se pune o parte din compozitie, peste care se pun cele 3 oua fierte tari si se acopera cu restul compozitiei. Peste intreaga compozitie se pun 2 oua batute amestecate cu 3 linguri de smantana. Se da la cuptor aproximativ 35-40 de minute la o temperatura de 180°C pana ce drobul se rumeneste frumos. Odata rumenit se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie felii.
Reteta culinara: din categoria legume si lacto-vegetariene