Retete culinare

Tacos cu carne tocata de vita si pui - reteta mexicana

Retete culinare: Tacos cu carne tocata de vita si pui - reteta mexicana

Tacos cu carne tocata de vita si pui - reteta mexicana



Ingrediente reteta:


  1. foi tacos

  2. 500 gr. carne tocata de vita si pui amestecata

  3. 2-3 rosii (aproximativ 350 gr.)

  4. 100 gr cascaval ras

  5. frunze salata verde

  6. 100 ml. apa

  7. ulei de masline

  8. sos salsa

  9. oregano

  10. busuioc

  11. sare, piper dupa gust

  12. felii de ardei rosu pentru ornare

  13. felii de lamaie pentru ornare



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Dupa ce este bine amestecata carnea tocata se pune la prajit intr-o tigaia incinsa, cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana se prajeste carnea apoi se adauga condimentele si se amesteca timp de trei minute. Se adauga 100 ml de apa si se lasa in tigaie inca 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand. Cat timp carnea se afla pe foc trebuie pregatite foile de tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, se incinge cuptorul la 180 de grade pe o tava tapetata cu hartie de copt unde trebuie asezate foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introduse in cuptorul incins timp de 3 minute. Dupa ce se scot foile din cuptor trebuie umplute cu amestecul de carne tocata, se mai adauga cateva frunze de salata, cateva felii de rosii si cascaval ras, alaturi de sosul salsa, care nu trebuie sa lipseasca.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct