Retete culinare

Tacos cu carne de vita - reteta mexicana

Retete culinare: Tacos cu carne de vita - reteta mexicana

Tacos cu carne de vita - reteta mexicana



Ingrediente reteta:


  1. 1 ceapa tocata marunt

  2. ½ ceapa taiata in patru

  3. 2 catei usturoi

  4. 800 gr carne macra de vita

  5. coriandru

  6. pudra de chilli

  7. 3 linguri ulei

  8. sos de rosii

  9. sare dupa gust

  10. piper dupa gust



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Se pun intr-un vas carnea de vita cu 500 ml de apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, trei linguri pudra de chilli, sare si piper. Acestea se lasa la foc foarte mic sa fiarba pana ce este fiarta bine carnea, dupa care se scoate pe o farfurie si se lasa 15 minute la racit. Odata racita se taie bucatele si impreuna cu o jumatate de ceapa tocata marunt se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la calit adaugandu-se cate putina zeama din in care a fiert carnea aproximativ 10-12 minute. Dupa ce s-a calit carnea se incalzeste o lipie, in care pune carnea calita, ceapa tocata marunt, se presara putin coriandru, se stropeste cu putina zeama de lamaie verde si sos de rosii dupa care se impatura in doua.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct