1 ceapa tocata marunt
½ ceapa taiata in patru
2 catei usturoi
800 gr carne macra de vita
coriandru
pudra de chilli
3 linguri ulei
sos de rosii
sare dupa gust
piper dupa gust
Se pun intr-un vas carnea de vita cu 500 ml de apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, trei linguri pudra de chilli, sare si piper. Acestea se lasa la foc foarte mic sa fiarba pana ce este fiarta bine carnea, dupa care se scoate pe o farfurie si se lasa 15 minute la racit. Odata racita se taie bucatele si impreuna cu o jumatate de ceapa tocata marunt se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la calit adaugandu-se cate putina zeama din in care a fiert carnea aproximativ 10-12 minute. Dupa ce s-a calit carnea se incalzeste o lipie, in care pune carnea calita, ceapa tocata marunt, se presara putin coriandru, se stropeste cu putina zeama de lamaie verde si sos de rosii dupa care se impatura in doua.
Reteta culinara: din categoria bucataria internationala