Retete culinare

Retete culinare - Tacos cu carne de pui - reteta mexicana

Retete culinare: Retete culinare - Tacos cu carne de pui - reteta mexicana

Retete culinare - Tacos cu carne de pui - reteta mexicana



Ingrediente reteta:


  1. foi tacos

  2. 1 piept de pui de aproximativ 300 gr.

  3. 2 foi de dafin

  4. 1 lingurita piper boabe

  5. o ceapa

  6. o jumatate de ardei rosu

  7. 2 lingurite condiment mexican pentru tacos

  8. 120 ml. passata

  9. 1 portie guacamole

  10. smantana

  11. 2 linguri ulei

  12. piper

  13. sare



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in doua-trei bucati pentru a fierbe mai repede, se acopera cu apa in care se pun 1/2 lingurita sare, foi de dafin si piper boabe. Se lasa la fiert cca 30 minute. Dupa ce a fiert pieptul de pui acesta se scoate din supa si se taie fasiute. Intr-o tigaie in care ati incins 2 linguri ulei, adaugati ardeiul si ceapa taiata marunt, putina sare si lasati la calit pana cand se inmoaie, dupa care adaugati pieptul de pui fasiute, condimentul mexican, passata si o ceasca din supa in care a fiert pieptul de pui.Lasati totul la fiert pentru cca 20 minute Adaugati fasiutele de pui, passata , condimentul mexican si supa de pui. Sarati dupa gust si fierbeti cca 20 minute, pana scade bine sosul si intre timp pregatiti guacamole. Modul de servirea a tacos se face astfel: In cate o foaie de tacos prajita se aseaza circa doua linguri din carnea de pui, doua linguri de guacamole si una-doua linguri de smantana.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct