foi tacos
1 piept de pui de aproximativ 300 gr.
2 foi de dafin
1 lingurita piper boabe
o ceapa
o jumatate de ardei rosu
2 lingurite condiment mexican pentru tacos
120 ml. passata
1 portie guacamole
smantana
2 linguri ulei
piper
sare
Pieptul de pui se taie in doua-trei bucati pentru a fierbe mai repede, se acopera cu apa in care se pun 1/2 lingurita sare, foi de dafin si piper boabe. Se lasa la fiert cca 30 minute. Dupa ce a fiert pieptul de pui acesta se scoate din supa si se taie fasiute. Intr-o tigaie in care ati incins 2 linguri ulei, adaugati ardeiul si ceapa taiata marunt, putina sare si lasati la calit pana cand se inmoaie, dupa care adaugati pieptul de pui fasiute, condimentul mexican, passata si o ceasca din supa in care a fiert pieptul de pui.Lasati totul la fiert pentru cca 20 minute Adaugati fasiutele de pui, passata , condimentul mexican si supa de pui. Sarati dupa gust si fierbeti cca 20 minute, pana scade bine sosul si intre timp pregatiti guacamole. Modul de servirea a tacos se face astfel: In cate o foaie de tacos prajita se aseaza circa doua linguri din carnea de pui, doua linguri de guacamole si una-doua linguri de smantana.
Reteta culinara: din categoria bucataria internationala