Retete culinare

Supa de ceapa

Retete culinare: Supa de ceapa

Supa de ceapa



Ingrediente reteta:


  1. 3 litri apa

  2. 250 gr. ceapa

  3. 2 linguri unt

  4. o lingura faina

  5. sare

  6. 6 felii de paine prajita in unt

  7. 1 lingura branza rasa



Timp de preparare: 35 de minute


Mod de preparare:

Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca. Cand incepe sa se moaie, se trage cratita pe marginea masinii, se adauga faina. Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu. Se pune sare si se lasa sa fiarba incet in sfert de ora. intre timp se prajesc feliile de paine in unt. Deasupra supei din farfurii se pune cate o feliuta de paine presarata cu parmezan ras.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct