1 punga de spaghetti
1 conserva de carne de porc
2 cepe
2 catei de usturoi
2-3 ciuperci
1 ardei iute
1 lingurita de faina
700 ml. bulion de rosii preparat in casa
sare
piper
cimbr
oregano
boia
vegeta
ulei
1 cana apa
2 lingurite de zahar
frunze de patrunjel tocat
Se toaca ceapa, usturoiul, ciupercile, ardeiul iute si se pun la calit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa, lasandu-se in continuare pe foc. Se marunteste carnea din conserva si se adauga peste legume. Se pune o lingurita de faina, se amesteca, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune bulionul. Se adauga 2 lingurite de zahar, si toate condimentele. Se lasa se fiarba cca 5 min, apoi se adauga patrunjelul tocat, si se stinge focul. Intre timp se fierb spaghettele in apa cu sare si putin ulei, apoi se stecoara. Pe o farfurie se pun spaghettele, iar deasupra sosul.
Reteta culinara: din categoria preparate din paste