Retete culinare

Pulpe de pui cu miere

Retete culinare: Pulpe de pui cu miere

Pulpe de pui cu miere



Ingrediente reteta:


  1. 6 pulpe de pui

  2. o lingurita de boia de ardei dulce

  3. 200 ml. miere

  4. 2 linguri de sos de soia

  5. 4 catei de usturoi

  6. 100 gr. de faina

  7. o jumatate de lingurita de piper macinat

  8. o jumatate de lingurita de sare



Timp de preparare: o ora si 15 minute


Mod de preparare:

Pentru inceput se preincalzeste cuptorul la 200 °C, dupa care se amesteca urmatoarele ingrediente: sare, piper, faina si boia de ardei dulce. Odata omogenizat amestecul se da prin el fiecare pulpa si se pun intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. Intr-un vas separat se amesteca mierea cu sosul de soia si cu usturoiul zdrobit marunt si se toarna peste pulpe in tava. Inainte de a fi introdusa tava la cuptor trebuie acoperita cu hartie de copt si se lasa in cuptor timp de 30 de minute, dupa care se scoate hartia de copt si se mai lasa inca 15 minute pentru a face crusta aurie. Pulpele pot fi servite cu orez fiert, cartofi sau cu legume.

Reteta culinara: din categoria carne de pasare





Bijuteria de lux Papillon Construct