Retete culinare

Cotlet miel cu sos de ciuperci si vin

Retete culinare: Cotlet miel cu sos de ciuperci si vin

Cotlet miel cu sos de ciuperci si vin



Ingrediente reteta:


  1. 6-8 cotlete de miel

  2. 300 gr. ciuperci

  3. 1 ceapa

  4. 1 ceasca de vin alb

  5. 1 lingura faina

  6. verdeata tocata

  7. sare

  8. cimbru

  9. piper



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Cotletele se prajesc in ulei incins, iar apoi se lasa deoparte. Intre timp se prepara sosul din ciupercile curatate si taiate marunt, care se pun in uleiul in care s-au prajit cotletele de miel. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Cand ciupercile s-au fiert se adauga sarea, piperul, vinul si faina amestecata cu putina apa si se lasa totul sa fiarba. Cand e gata se da focul mai mic si se pun in sos cotletele si cimbrul si se mai lasa sa dea cateva clocote dupa care se opreste focul si se adauga verdeata.

Reteta culinara: din categoria carne de miel





Bijuteria de lux Papillon Construct