Retete culinare

Ciorba de pui

Retete culinare: Ciorba de pui

Ciorba de pui



Ingrediente reteta:


  1. 1.5 litri apa

  2. 1 litru bors

  3. 1 pui mijlociu

  4. zarzavat de supa

  5. 3 linguri orez

  6. verdeata

  7. cozi de ceapa verde

  8. 2 rosii

  9. sare

  10. 1 galbenus

  11. 2 linguri smantana



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa clocotita se pun la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul incepe sa fiarba, se adauga puiul taiat bucati, labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma, se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a servi, se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smantana.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct