Retete culinare

Ciorba de dovlecei

Retete culinare: Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei



Ingrediente reteta:


  1. 2 litri apa

  2. 1 litru bors

  3. zarzavat de supa

  4. 3 dovlecei frumosi

  5. 2 rosii

  6. verdeata

  7. sare

  8. 1 galbenus

  9. 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei

  10. 1 lingura faina



Timp de preparare: 40 de minute


Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct