Retete culinare

Ciorba de pui a la grec

Retete culinare: Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec



Ingrediente reteta:


  1. 500 gr. piept de pui

  2. 3 linguri de orez

  3. 250 gr. smantana

  4. 1 cescuta cu orez

  5. 2 galbenusuri

  6. 2 morcovi

  7. 1 ceapa

  8. 1 pastarnac

  9. 1 telina

  10. 2 cartofi

  11. o lamiae

  12. marar

  13. patrunjel

  14. ulei

  15. sare

  16. piper



Timp de preparare: o ora si 20 de minute


Mod de preparare:

Se fierbe bine puiul in apa cu sare, iar legumele se calesc in doua linguri de ulei, care odata inabusite se adauga peste pui si se lasa la fiert. Cand sunt fierte toate, se bate separat galbenusul cu smantana, se ia un polonic sau doua din supa calda si se adauga usor peste smantana, dupa care se pune totul peste ciorba cu grija sa nu se taie. Este bine ca ciorba sa nu fiarba in clocot in timp ce se adauga smantana. Se mai lasa pe foc pana mai da o data in clocot si este gata. La sfarsit se acreste cu zeama de la lamaie si se adauga mararul si patrunjelul, sarea si piperul.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct