Retete culinare

Ciorba de bureti

Retete culinare: Ciorba de bureti

Ciorba de bureti



Ingrediente reteta:


  1. 2 litri apa

  2. 1 litru bors

  3. 500 gr. bureti

  4. zarzavat de supa

  5. sare



Timp de preparare: 35 de minute


Mod de preparare:

Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna. Se fierb intr-o oala cu apa, un morcov, patrunjel, marar si o ceapa. Se aleg buretii sa nu fie viermanosi, se taie in doua sau mai marunt si se pun in oala cu zarzavat. Cand sunt fierti, se adauga borsul fiert separat, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea impreuna cateva clocote. Dupa gust se poate adauga putin rantas, facut dintr-o ceapa tocata, prajita in ulei cu putina faina, si stinsa cu apa. Buretii uscati se pun la muiat din ajun, intr-un vas cu apa.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct